December 8, 2019

Trăim în era vitezei. Toți suntem grăbiți și stresați, dar uneori, între toate lucrurile pe care trebuie să le ducem la bun sfârșit, e necesar să mai avem și momentele noastre de răsfăț și relaxare. 

Deși poate ți se pare mai ușor să mergi la un Spa clasic, a-ți pregăți...

September 3, 2019

Fiecare moment acordat tenului nostru trebuie să fie prețios și plăcut. Tenul are nevoie de atenție, de hrană și de hidratare. Dacă acest lucru se realizează cu ajutorul unor produse naturale cu siguranță el vă va răsplăti odată cu înaintarea în vârstă prin luminozitat...

July 7, 2019

În ultimii ani în piața produselor cosmetice au intrat, și continuă să intre, tot mai multe produse care își au originea în natură. Pentru prezentarea lor sunt folosite diverse cuvinte sau expresii care să întărească ideea de natură, de siguranță în utilizare, de sănăt...

May 19, 2019

Intr-un articol mai vechi, am explicat care este ritualul de ingrijire prin care pielea isi va gasi echillibrul. De data aceasta, am simtit nevoia de a aborda subiectul prin prisma tipurilor de ten, deoarece fiecare tip de piele are nevoile sale.

Azi vorbim despre tenul...

April 1, 2019

După o absenţă motivată, revenim în viaţa voastră. Revenim cu bucuria reîntâlnirii cu voi, cu bucuria muncii împlinite. A fost un an în care am studiat, în care am creat formule noi şi am îmbunătăţit formulările existente.

A fost un an în care am consolidat un concept,...

May 17, 2018

Emisiile solare, in mod special cea UVB, ne aduc un beneficiu important, sinteza vitaminei D la nivelului tesutului pielii, o vitamina extrem de importanta pentru sanatatea sistemului osos.

Pentru a beneficia de acest dar al soarelui exista o conditie esentiala: Respect...

March 28, 2018

Fotografie primita de la Manuella Pripon

“Arta si practica ingrijirii, pastrarii si infrumusetarii corpului uman” este una din definitiile atribuite cosmeticii.

Primele mentiuni despre produsele cosmetice si felul in care erau folosite au aparut in urma cu mii de ani. Su...

February 19, 2018

Fotografie realizata de Paula Minuta (Instagram @paulamnta)

In fata unor rafturi pline cu produse cosmetice frumos ambalate decizia e dificila nu-i asa? Ce sa alegem? Ceva nou, ceva cunoscut, un produs bio, un produs romanesc? Greu nu-i asa? Poate ne ajuta lista cu ingr...

January 22, 2018

Studiile stiintifice efectuate asupra tesutului uman, au dus la concluzia ca lipidele din epiderma au in compozitie acizi grasi saturati, mono- si polinesaturati in concentratii mari, mai ales in stratul cornos. Intre 62 si 67%.

Aceste lipide sunt derivate din acizii gr...

December 23, 2017

Dragele noastre,

Va multumim ca ne-ati acordat incredere si ca ne-ati ales, dar mai ales va multumim pentru sugestiile si observatiile voastre. Toate acestea ne-au ajutat in acest an sa perfectionam creatiile noastre, sa le aducem cat mai aproape de nevoile voastre.

Ne-a...

Please reload

Articole recomandate

Cum sa ingrijesti tenul sensibil

May 19, 2019

1/3
Please reload

Articole recente

December 23, 2017

Please reload

Arhiva
Please reload

Categorii
Please reload

Urmariti-ne
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Urmariti-ne

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Contactati-ne

0746 - 105 506

tuelleautentic@gmail.com

Oradea, Bihor, Romania

@2017 Tuelle Autentic